Tumme upp

-

Nu är jag & mormor hemkomna från stan. Trassel var en jättebra film, till och med lite sorglig. :') Passar nästan alla åldrar, dock tror jag inte dom minsta skulle förstå så mycket av den. Den är helt klart värd en tumme upp. Så om ni har vägarna förbi en biograf, se Trassel! ;) Någon annan som har en film att rekomendera?


Trassel

-
Mormor & jag fick höra att Trassel skulle vara en succé, så vi ska snart bege oss in till stan för att se den. Dissa inte utseéndet, många säger att även vuxna gillar den. :) För den delen är det ju Valborg ikväll, så vi ska se om vi hittar någon brasa här i området. Annars hittar vi på något annat, en majbrasa är ju inte hela världen! Någon här som sätt Trassel förresten? :)

Inspiration

-
Hur snyggt skulle inte detta vara tillsammans? :) En riktigt cool men ändå enkel stil, perfekt. Inte allt för dyr heller! Bilder från hm.se.
Men nu ska jag snart äta, det luktar underbart från köket! :) Undra vad mästerkocken mormor har lagat?

Sundsvall

Hej & varmt välkomna till min nya blogg, kanske man ska börja med. Jag sitter här & är taggad, snart kommer pappa för att hämta upp mig & sen drar vi iväg till Sundsvall. Jag ska, nämligen, bo hemma hos min mormor över helgen. Awesome! :) Vi ska se på bio, och bara mysa på! Jag ska se till att få med dator och internet dit, så att jag kan blogga ändå. Det låter bra va? Vi hörs! :)
-
En liten "Herregud vad glad jag är"-bild jag tog med webbcameran .. helt osminkad oxå, awesome.